Rady a tipy

Manželské postele

Manželské postele pro společné noci

Jaký je ten nejlepší spánek? Přece takový, když víte, že vedle vás leží člověk, kterého máte rádi. Ten, vedle koho se probouzíte odpočatí a šťastní. Ten, ke komu se můžete ve spánku přitulit a kdo vám dává pocit bezpečí. Ve dvou se to lépe nejen táhne, ale i vstává do práce. Nebo o víkendu, když máte spoustu času jen na sebe, jen tak povaluje a lenoší. To vše dlouhodobě zaručí pouze manželské postele z masivu.

Co vytváří dojem z ložnice a je vlastně rozhodujícím faktorem toho, zda se dobře vyspíme, je postel. Proto její výběr nijak nepodceňte. Měla by být dostatečně prostorná. A stejně jako dáváte na celý život slib manželský, mělo by být dlouhověké i lože, které budete sdílet :). Potřebujete tedy postel letiště, která bude dobře sloužit, i když vám láska vydrží až do pozdního věku.

Nejodolnější manželské postele z bukového masivu

 

Třeba je to zrovna váš případ. Byt nebo domek nemáte nafukovací, přesto máte ložnici jako klícku, kde chcete společně s partnerkou či partnerem odpočívat. I vy si u nás snadno vyberete. Manželské postele nabízíme už od šířky 160 cm (160 x 200), takže dvojlůžko snadno dáte i do menší ložnice. A milovníci lenošení a odpočinku, kteří potřebují postele letiště? I ti si v našem e-shopu přijdou na své. Čekají na ně lože o velikosti 180 a dokonce až 200 x 200, která přímo lákají, abyste si každý den dopřáli o minutku lenošení na víc. Postel z masivu vám to dovolí.

Nejvýhodnější poměr cena-výkon u postelí ze smrkového masivu.

 

Manželské postele z kovu jsou na pohled příliš chladné a neosobní. Ty z dřevotřísky obvykle dlouho nevydrží. Kdo měl nábytek z dřevotřísky, dá nám asi za pravdu – vrut sedí pevně ve dřevě, dřevotřísku dříve nebo později „vydrolí“. Za to když si koupíte masivní nábytek – např. postel z bukového nebo smrkového masivu, máte na dlouhá léta vyhráno.

Hp nábytek = tradice

Hp nábytek je tradiční česká firma. Spolupracujeme s ní už více jak 10 let a díky tomu máme možnost dohlížet jak na kvalitu vybraného dřeva, tak průběh výroby. Díky tomu víme o postelích od Hp nábytek doslova vše. Jak se dřevo upravuje a chystá na výrobu. Jak přesně v Hp nábytek opracovávají povrch a soustruhují tvary, aby do sebe při skládání jednotlivé díly snadno zapadly. Manželské postele vám totiž samozřejmě dovezeme v rozloženém stavu a složíte si je až na místě. Nebojte, dostanete návod a je to opravdu snadné. Navíc, jak už jsme uvedli, o postelích od Hp nábytek víme opravdu vše, takže se na nás klidně s každým dotazem obraťte. Třeba co se týká ceny.   

Na veškerý nábytek z masivu totiž dostanete slevu. Zařizujete penzion nebo dokonce menší hotel? Pak by byla škoda ji nevyužít.

Navíc, objednejte si postele nebo nábytek nad 5 000 Kč a vše vám po celé Čr dovezeme až domů zdarma.

Matrace do postele

Matrace do postele

Najděte si českou matraci, co vám sedne. Buďte i vy ráno plni energie a odpočatí. Nabízíme matrace do postele s podporou domácího výrobce. Jak najít tu pravou? Správná matrace není ani moc měkká, ani příliš tvrdá. Správná volba vás odmění zdravým a pevným spánkem bez bolavých zad, ramen i kyčlí. Vyberte si moderní matrace od českého výrobce Virgomat. Kvalitní a za dobrou cenu (akce 1 + 1 zdarma).

Zvíhodněné matrace 1+1, nejkvalitnější latexové nebo matrace do postele z viscoelastické a PUR pěny.

Vhodná matračka do postele je základem vašeho zdravého spánku, kterým strávíte přibližně jednu třetinu svého života. Výběr matračky a roštu do postele by měl odpovídat vašim požadavkům zejména na její funkci, životnost a také odpovídající cenu. Proto u nás prodáváme: kvalitní české matrace levně.

Partnerské matrace do postele s kombinovanou (dvojí) tuhostí - stávají se velmi oblíbenými, protože ať zkoušíte jak zkoušíte, nejlépe matrace prověříte až doma při spaní. Většina těchto modelů se vyrábí v kombinacích tuhostí 2 a 3, což jsou kategorie, které vyhoví maximálnímu množství zákazníků. Všechny matrace mají standardní rozměry a skvěle sedí do postelí z masivu Hp nábytek.

Jak vybrat dobrou matraci?

Výběrem postele to nekončí. To, jak se vám bude spát, rozhodne i matrace, kterou si spolu s postelí pořídíte. Volbou postele to tedy naopak začíná, protože to bude její rošt, který spolu s matrací správně rozloží váhu vašeho těla. Jen tak bude matrace kopírovat jeho tvar a pomůže k uvolnění svalů. A jak tušíte, pomůže i k vydatnému a pevnému spánku.

Příklady typů matrací

Jaká matrace je lepší: měkká nebo tvrdá?

Ortopedi doporučí spíše tvrdší. Pro výběr správné matračky každopádně platí, že by měla být tvrdá tak, aby se přizpůsobila poloze těla.  Když si lehnete na bok, matračka se nepropadne v oblasti beder. Budete pak tedy mít páteř v jedné rovině. A nikde vás nic nebude tlačit. Měkčí matrace se hodí pro osoby s nižší vahou nebo pro občasné přespání. Tvrdší matračky upřednostní všichni, kteří se počítají do vyšší váhové kategorie.

 

Matrace ze dvou desek různé tvrdosti?

Matrace mohou být i z dvou desek s různou tuhostí. Desky jsou pevně usazeny do sebe, takže matrace drží. Ložná strana je primárně ta s vyšší tvrdostí. Ale záleží jen na vás, jak matračku použijete.

 

Dejte pozor i na pleteninu

Neméně důležitý je i potah matrace. V ideální případě je z kvalitní pleteniny, která je prodyšná a zajistí odvod vlhkosti. Zabraňuje tak vzniku plísní a šíření roztočů, kterým by se jinak v takovém prostředí dařilo. Antialergický potah Greenfirst je ošetřen přípravkem na bázi přírodních esencí – citrónu, eukalyptu a levandule. Je účinný nejen proti roztočům, ale i komárům a molům. Potah matrace by měl být snímatelný. V případě znečištění – šup s ním do pračky!

Materiál na matraci: co je co? 

  • Studená pěna má výbornou elasticitu, tvarovou stálost a dlouho vám vydrží.
  • Latex: chcete lože měkké a pružné? Latex je jasná volba.
  • PUR pěna – matrace z ní jsou lehké a přitom mají dobré ortopedické vlastnosti.
Nábytek z masivu

Nábytek z masivu buk a smrk

Můžete se nechtat unést kvalitním nábytkem z masivu buk nebo smrk, který zaplní vaše bydlení v domě, bytě či chalupě. Vybírejte z různých druhů nábytku a vybavte svoje bydlení chytře, funkčně a hlavně stylově. Jestli hledáte velkou skříň, praktickou komodu nebo noční stolek, vše si poskládáte z naší nabídky masivního nábytku s životností na desítky let. Vše od předního českého výrobce Hp nábytek. Zdá se Vám cena vysoká? Záleží na výběru materiálu a vybavení.

Tvrdý masiv buk, cenově výhodný smrk

Prodáváme jen nábytek z výběrového masivu, který je pečlivě vybrán pro svoje vlastnosti, vzhled i výdrž. Kvalitním materiálem vše jen začíná. Výběrové dřevo projde přes všechny moderní technologie zpracování až po konečnou podobu výrobku. Jaký bude? Ve všech krocích zlepšujeme vlastnosti, přesně je vše obrobeno na CNC obráběcích centrech, obroušeno do posledního detailu a nakonec přijde 10 možných odstínů moření a vše ochraňuje bezbarvý UV lak. Používaný lak je ekologický, nezávadný, odolný a vyznačuje se barevnou stálostí bez oxidace dřeva.

Masiv vyhledávají nejen odborníci

Nabízený nábytek z masivu je vyroben s důrazem na kvalitu i zpracování. Prostorné skříně, praktické komody nebo prádelníky májí velice pevnou konstrukci. Výborná povrchová úprava nebo nejkvalitnější výsuvy na zásuvky či panty, vše s plynovým dotahem. Nic při zavírání nebouchá a samo plynule dojede na požadovanou pozici.

Patrové postele

Patrové postele z masivu jsou bezpečné

Určitě to taky znáte: narodí se vám první dítě, za rok, za dva k němu přibude další. Děti rostou a rostou, jen ten byt zůstává pořád stejný a přestává stačit. A vaší malí rošťáci přitom potřebují čím dál víc prostoru, na oblečení nebo stůl na úkoly do školy. Patrová postel a palanda vám umožní využít jedno místo dvakrát: buď pro postele dvě nebo pro palandu, pod kterou snadno dáte stolek s počítačem nebo menší šatnu.

Nejprodávanější patrové postele řady Elin v provedení SMRK nebo BUK:

Patrová postel nebo palanda a zvýšené dětské lůžka vůbec jsou vyrobeny ze smrkového a bukového masivu. Kvalitní postele z masivu se postarají nejen o klidný a bezpečný spánek vašich dětí, ale skvěle pohledově splynou i s dalším nábytkem v pokoji. Nakonec, pro děti chcete jen to nejlepší.

Všechny nabízené dětské palandy jsou bezpečné a odpovídají ČSN i EN. Asi si dokážete představit, jak taková palanda dostane při dětských hrách a skotačení zabrat. Takže musí být skutečně pevná a její spoje nesmí povolit. Náš nábytek z masivu je tvořený z kvalitních cinkovaných lamel, takže je pevný a tvarově stálý. Srovnejte si ho s dřevotřískou.

Dřevotřískový nábytek je doslova napuštěný chemií pojící dřevěné třísky (které jsou paradoxně odpad, který mi při výrobě vyhazujeme). Ve výsledku je dřevotříska těžká, plná chemie a stejně nevydrží tolik jako poctivý masiv. To poznáte, až se vám v dřevotřísce z nábytku vyviklají šrouby nebo vruty. Nebo se vám taková postel ve spánku rozpadne. Proto je masiv na postele ideální.

Patrová postel z masivu je pro dětské pokoje to pravé

Rozkládací patrové postele a horní spaní:

Palandy a patrové postele jsou primárně určeny do dětského pokoje. Dětskou postýlku ale použijete i jako přistýlku k manželskému loži do ložnice. Ať už jde o dětskou palandu nebo patrovou postel, vždy mají vysokou nosnost a jsou velmi oblíbené ve variantách. Ty můžete doplnit úložným prostorem. Takové úložné prostory jsou dostupné jako výsuvné i vyklápěcí. A jak ještě vybavíte dětský pokoj?

K dětským lůžkům u nás koupíte i s nočním stolkem, skříňkou nebo komodou; vše samozřejmě ze shodného materiálu. Zajímavou alternativu představují zvýšené patrové dětské postele se žebříkem, jejichž použití je výhodné zejména v malém dětském pokojíku. Pod dětskou postýlku můžete umístit například psací stůl a ušetřit tak pár metrů místa.

Skvělým vynálezem jsou kapsáře, které zavěsíte na horní palandu. Poskytnou tak nejen spoustu úložných míst na dětské poklady, ale vytvoří z lůžka i domeček na hraní. Uvidíte, kolik dobrodružství a her děti zažijí.Dětský pelíšek se tak změní na kouzelný zámek, pirátskou pevnost nebo na strašidelný hrad. A hodně radosti dětem udělá i skluzavka z horního patra. uvidíte, že i stávat se jim bude lépe :).

Horní patrové lůžko má zábranu

Patrové postele prostě šetří místo. Oceníte je proto nejen v dětském pokoji, ale všude kde potřebujete zařídit spaní pro více lidí: v pokoji pro hosty i v ubytovacích zařízeních. To když pronajímáte spaní v chalupě nebo penzionu.

Vyhledávané jsou i patrové postele, které se hodí do společného dětského pokoje. Mají pevnou konstrukci a atraktivní design. Jsou doplněny praktickým žebříkem, který se často dá umístit podle vašich požadavků - na levou nebo na pravou stranu. Horní lůžko má pevnou zábranou, která zajistí bezpečný spánek. Populární jsou doplňky ve formě skříní a stolků. K horní palandě můžete umístit i poličky na zeď na knížky nebo na hračky.

Všechny dětské palandy a patrová spaní jsou k dostání za bezkonkurenční ceny a v té nejvyšší kvalitě. Jsou stabilní a mají vysokou nosnost. Dopřejte svým dětem jen to nejlepší. Navštivte také úložné prostory, pod spodní lůžko je možné vložit pevný úložný prostor a vytvoří se tak patrová postel s úložným prostorem.

Proč postele a palandy kupovat u nás?

Nepatříme k prodejcům, kterým jen dodavatel složí nábytek před provozovnu a kteří jej jen dopraví k zákazníkovi. My spolupracujeme s výrobcem – firmou Hp nábytek. Díky tomu dohlížíme na výběr správného materiálu, na jeho opracování i finální úpravu povrchu. Známe tedy celý průběh výroby a každý detail každé z postelí. O nabízených výrobcích víme tedy vše. Pomůžeme vám s výběrem správného typu. Poradíme i s mořením dřeva na správnou barvu i s případnou montáží. A co víc, na 95 % položek máme skladem, takže na vybraný nábytek nebudete čekat.

Smrkové dřevo je přitom ideální na moření. Takže pokud vám vyhovují tmavší nebo sytější barvy dřeva (wenge, třešňová) – rádi vám nábytek na zvolenou barvu namoříme.

Pokud tedy hledáte patrové postele, které přitom budou sloužit dlouhá léta, je pro vás jasná volba.

Všechny postele z masivu dodáváme v rozloženém stavu, podle návodu si však lože jednoduše a rychle složíte.

Tip: Objednejte si postele nebo nábytek z masivu nad 5 000 Kč a máte od nás dopravu po ČR ZDARMA!

Jednolůžkové postele

Začněte den svěží a odpočatí. Pevný spánek plný hezkých snů, během kterého si pohodlně oddychnete od všech starostí, vám zajistí naše postele. Jednolůžkové postele se vám budou hodit všude tam, kde to prostor vyžaduje. Pevné jednolůžkové postele ze smrku nebo buku neskřípou ani nevržou. Ocení je všichni, kdo bydlí sami, během spánku se nepřevalují ze strany na stranu a spokojí se s menším lůžkem. Nebo se jen prostě s nikým nechtějí dělit o peřinu.

Bukové jednolůžka z masivu vám namoříme do mnoha odstínů

Nabízíme vám lůžka ze smrkového a bukového masivu od českého výrobce HP nábytek. Vsaďte na klasiku, která se nikdy neomrzí, v podobě dřevěné postele.

Proč vlastně zvolit pro postel masiv? Je to jednoduché. Dřevo je prostě dřevo. Má svou specifickou vůni, charakter a kresbu, která se pohledově málokdy omrzí. Díky tomu, že se jedná o přírodní materiál, je každý kus nábytku originál. Máte tedy jistotu, že vaše postel bude opravu jen vaše :). Navíc, ať už zvolíte smrk nebo buk, postel vám vždy namoříme na požadovanou barvu. Bude to kaštan, třešeň nebo stále populárnější ořech? Ať už s rozhodnete pro tu nebo onu barvu, těšit se z ní budete léta. Protože naše postele jsou opravdu pečlivě vyrobené.

Levnějsí varianta ze smrkového masivu

Zapomeňte na dřevotřísku napuštěnou chemií. Postel je ve výsledku těžší (to poznáte při každém jejím stěhovaní), navíc stejně nevydrží to, co pořádná postel z kvalitního dřeva. Takové lůžko je opravu pevné a něco jako odlepující lamino nebo vypadávající šrouby či vruty znají jenom ti, co si koupili mobiliář z dřeviotřísky. Nakonec samotná tříska, je vlastně jen odpad, co při vzniká právě pči výrobě masivního nábytku.

Náš nábytek vzniká z napojovaného dřeva – tzv. cinkováním. Masiv je z lamel smrkového nebo bukového dřeva spojených klínovým ozubem. Výsledek je nábytek, který je odolný, tvarově stálý a pohledově jedinečný. Je stabilní, nepraská a nesesychá. A má hezký povrch.

 

Finální úprava našeho nábytku z masivu je UV lakem. UV lak zajistí zvýrazní barvu a přirozenou kresbu dřeva a zároveň i povrchovou odolnost a stálost. Máte už pomalu vybráno?

Postele si snadno a rychle složíte

Proč budete muset něco skládat? I jednolůžkové postele z masivu vám dodáme v rozloženém stavu. Ono by to ani kvůli možnost dopravy jinak nešlo. Složení nábytku však není nikterak těžké a zvládne to i úplný laik. Součástí vaší dodávky bude případně i přední a zadní čelo jednolůžkové postele, bočnice nebo rošt. A nesmí chybět samozřejmě ani spojovací materiál a podrobný návod, pomocí kterého svou postýlku snadno sestavíte. A myslíme i a seniory.

V našem bohatém sortimentu naleznete i speciální lůžka pro svou babičku a dědu – a to jednolůžkové postele Senior. Doporučují se zejména kvůli zvýšené ložní ploše, která všem osobám s horším pohybem umožňují snadnější vstávání. Prostě u nás si určitě vyberete.

Proč nakupovat u nás? 95 % zboží máme skladem

Nejsme totiž jen prodejci. Známe úplně celý průběh výroby postelí. Tedy i každý detail nabídky nábytku. A dohlížíme na kvalitu materiálu i práce. O nabízených výrobcích tak víme prostě vše. Pomůžeme vám vybrat správný typ, poradíme s mořením dřeva i s finální montáží. Navíc, na 95 % položek máme skladem. Takže nebudete dlouho čekat.

Nábytek z masivu má originální vzhled. A při správné péči, která není složitá, vám vydrží opravdu dlouho. I díky barvě moření jsou jednolůžkové postele variabilní a hodí se do každé místnosti i typu domácnosti. Cenově jsou naprosto srovnatelné s nábytkem z mnohem méně odolné dřevotřísky.

Všechny postele z masivu dodáváme v rozloženém stavu, podle návodu si však postel jednoduše a rychle složíte.

Tip: Objednejte si postele nebo nábytek z masivu nad 5 000 Kč a máte od nás dopravu po ČR ZDARMA!

Postele z masivu

Postele z masivu na celý život

Kvalitním dřevem to ale jen začíná. Zvolený masiv pak pomocí nejmodernější technologie dostane finální podobu. Jaká bude? Jenom podtrhne všechny vlastnosti, proč máte dřevo a dřevěný nábytek rádi – přirozenou kresbu a jemný, hladký povrch. Prodáváme jen postele z masivu smrk nebo buk.

Buk je odolný, se smrkem zase ušetříte

Strojově přesné obrábění a broušení pak dřevo vykrouží do finálního tvaru. Výsledkem jsou přesné spoje, díky kterým masivní postele snadno složíte tak, aby pevně stály, nevrzaly a neměly nohy jak z rosolu. A samozřejmě platí, čím tvrdší dřevo, tím lepší. Proto vám buk vydrží dlouhá desetiletí, ale proti smrku si o něco víc připlatíte. A barva?

Postele z masivu namoříme na požadovaný odstín

Buk i smrk má svou charakteristickou povahu a vzhled. Ten má své příznivce a ti uvítají základní provedení v přírodním a bezbarvém laku. Na přání ale postele z masivu namoříme na požadovaný odstín: třešeň, wenge, kaštan, ořech nebo i nugát a antracit. Častý je požadavek na bílou postel nebo přírodnější bílé transparentní mořidlo.

95 % položek katalogu máme skladem

A je tu další důvod, proč nakupovat u nás. Chcete postel z masivu? U nás na nábytek nebudete dlouho čekat. V drtivé většině případů postele expedujeme už do 1 – 3 pracovních dnů. Samozřejmě, pokud zvolíte některou z povrchových úprav, budete muset čekat o něco déle. Moření na zakázku dokončíme do 1 až 2 týdnů.

                                         Vyberte si jednolůžkové postele z masivu

Jednolůžkové  postele z masivu se hodí všude tam, kde to vyžaduje menší prostor. Do dětských pokojů nebo do pokojů pro hosty. Naše jednolůžkové postele ze smrku nebo buku jsou pevné. Neskřípou ani nevržou. Vyspí se v nich všichni, kdo žijí sami a spokojí se i s menším lůžkem.

                                  Manželské postele z masivu pro společné chvíle

Nejlepší spánek je takový, když uléháte vedle toho, koho máte rádi. Ve dvou se to lépe nejen táhne, ale i ráno vstává do práce. Nebo třeba o víkendu, když máte spoustu času jen a jen na sebe samé, se jen tak povaluje a lenoší. A právě k tomu jsou ideální manželské postele.

 

 

                                        Nabízíme i vysoké postele pro snadné vstávání

Lůžka pro každého, kdo zrovna nemiluje ranní vstávání. A nutnost se dost často po vypnutí budíku zprudka posadit a postavit se. Někomu se točí hlava, jiný má špatná kolena a čiperné vyskočení mu dělá problémy. Pokud i vy k takovým patříte, pomůže vám a ranní vstávání usnadní vysoká postel.

 

 

Prostě, ať už hledáte kterýkoliv typ masivní postele, s úložným prostorem nebo bez, u nás si vyberete. I oblíbenou barvu nebo druh dřeva.

Prodloužené postele? Atypické připravíme na zakázku

Potřebujete postel 210 nebo ještě lépe 220 cm dlouhou? Jinde nad takovým přáním kroutí hravou, pro nás není atypická postel problém: prodloužené postele vám připravíme na zakázku. Stačí, když do objednávky vybraná lůžka napíšete požadovanou velikost, a my se vám ozveme, za jak dlouho ji pro vás nachystáme.

Všechny postele z masivu dodáváme v rozloženém stavu, podle návodu si však postel jednoduše a rychle složíte.

Tip: Objednejte si postele nebo nábytek z masivu nad 5 000 Kč a máte od nás dopravu po ČR zadarma!

                                   Klikněte na celkovou nabídku našich postelí

 

Dobře spíme

Dostatek klidného spánku má vliv nejen na to, jak se ráno cítíme, ale dlouhodobě prospívá i našemu zdraví. A obráceně, pokud málo a špatně spíte, s velkou pravděpodobností si tak pomalu zaděláváte na komplikace. Ale dost strašení. Přece takovou masivní postel si nekupujete, abyste v ní jedli nebo pracovali (no dobře, občas ano), ale odpočívali a nabírali síly.

Nakupujeme a vybíráme

„Máte dopravu zdarma?“ „A kam mi postel až dovezete? A kdy?“ „Já jsem strašně nepraktická, dokážu tu masivní postel sama složit?“ To jsou nejčastější dorazy, se kterými se během nákupu a expedice setkáváme. A aby vás při výběru netrápilo, jak skříň nebo postel dostanete do patra, provedeme vás nákupem doslova krok za krokem. Abyste se nikde neztratili.

Spokojeně bydlíme

„Ukaž mi, jak bydlíš, a já ti povím, kdo jsi.“ I tak se dá parafrázovat známé rčení. Stačí se podívat na nabídku časopisů v trafice, projít si rubriky společenského magazínu a uvidíte, že zdravé bydlení je fenomén. A taky nedostatek bytů. Nový, větší vám bohužel vyčarovat neumíme. Ale poradíme, aby se vám v tom současném žilo ještě lépe.

Vyrábíme a pečujeme

U masivního nábytku se vše točí kolem kvality dřeva. Proto by vás mělo zajímat, kde kulatinu bereme a jak dřevo vybíráme. Proto se dozvíte, i jakými fázemi výroby dřevo projde. A kde se na jejím jejím konci bere hlaďounká fošna, ze které bude třeba čelo postele. Poradíme, proč se nemusíte bát, že se do dřeva pustí obávaný žrout červotoč a že péče o nábytek z masivu není nijak složitá.