Povíme vám 3 důvody, proč jsou patrové postele fajn

Nemá smysl si nic nalhávat, patrové palandy mají i spoustu odpůrců. Těm vadí, že v pokojích s nižším stropem nedochází nad horním lůžkem k dostatečné cirkulaci vzduchu. V pokojích s nízkými stěnami jistě. Ale zeptejte se všech, kdo si dětské palandy domů pořídili. Jsou nadšení. A my víme proč.

. Když malý dětský pokoj nevadí

Děti jsou radost. Zvlášť tam, kde je jich víc. Tak proč dítěti nedopřát sourozence. Jen ty dnešní byty často nejsou na vícečlenné rodiny zařízené. Žijete v menší domácnosti? Tak víte, že každodenní rutina se stává bojem o doslova o každý centimetr. A ten neutichne ani s večerem.

Pokud máte dvě děti nebo víc, patrová palanda vám vyřeší problém s tím, kam se vlezou jejich postýlky. Uvidíte, že si děti spaní v patře oblíbí. A že místo hádek, zda už konečně půjdou na kutě, půjde o to, kdo bude spát nahoře. A přes den? To se palanda změní v dětské fantazii v nedobytný hrad. Nebo kabinu zaoceánské lodi na rozbouřeném moři z peřin. Ale palandy nejsou samozřejmě jen pro děti.

 

Bezpečnost především

Zejména přítomnost dětí na patrové posteli může nastartovat obavy o jejich bezpečnost. Na dětské zábrany proto patří zábrany, které zajistí klidné spaní. Dětem i vám – rodičům. Důležitá je pevná konstrukce. Postele z masivu jsou stabilní. Kvalitní dřevo zajistí dlouhověkost pevné a masivní konstrukce, která se jen tak nerozviklá. Spaní na ve dvoumetrové výšce na posteli, která má nestabilní nohy, by bylo dobrodružstvím i pro dospělého člověka.

 

II. V malých bytech pro singles je patrová palanda nutnost

Trvale obývané garsoniéry nebo služební byty spojuje mnohé: jsou malé. To především. A přitom musí splnit nároky svých obyvatelů na to, aby poskytly dostatek komfortu. Třeba na studium nebo na práci. Pokud často jedinou obytnou místnost vybavíte patrovou postelí, zároveň vytvoříte prostor, kde svůj klidný kout najde stolek s notebookem nebo počítačem. Každý s bohatou garderobou si může pod palandu dát věšák s oblečením. A plnohodnotná šatna je na světě.

 

Patrová postel Lucas

Patrová postel Lucas české výroby

 

III. Do penzionu jedině patrové palandy

Patrové postele z masivu jsou ideální pro pokoj pro hosty. Potřebujete často ubytovat návštěvy? Přespávají u vás pravidelně známí? Nebo máte dokonce menší penzion nebo horskou chatu, kterou pronajímáte turistům? Ti určitě nebudou ztrácet čas úvahou, zda je spaní na horní palandě zdravé. Ale spokojí se s čistou postelí, kde si večer „složí kosti“. Pokud zvolíte bytelné postele z masivu, máte díky takto kvalitnímu materiálu jistotu, že dřevěný nábytek bude sloužit dlouhá léta.

Využití patrových paland aneb malá rekapitulace:

  • pro studentské pokoje,
  • pokoje pro hosty,
  • garsonky,
  • dětské pokoje.