Termín dodání a podmínky

Pokud není mezi provozovatelem a kupujícím dohodnuto individuálně jinak, platí pro veškerý obchodní styk prostřednictvím internetového obchodu tyto dodací podmínky:

Výrobky od firmy Hp nábytek máme z 95% skladem a expedujeme je během 1 až 3 pracovních dnů dle množství výrobků v jedné objednávce. Přesnou dobu expedice máte u každého výrobku.

Některé druhy zboži se skladují v rozloženém stavu a bez povrchové úpravy. Tyto výrobky se dokončují dle zvolené varianty povrchové úpravy v objednávce. Dokončení povrchové úpravy, moření a komletace je na zakázku dokončena za 1-2 týdny od objednání.

Matrace Virgomat se na zakázku kompletují dle objednaných parametrů a jsou expedovány společně s dalšími výrobky. Při samostatné objednávce matrace dodá přímo výrobce na požadovanou adresu.

O předání zboží přepravci Vás budeme informovat a následující den Vám přepravce zboží doručí.

Je možné dohodnout den dodání, který bude zákazníkům vyhovovat.

Faktura je přiložena v obálce do jednoho balíku společně s vizitkou našeho obchodu.

Systém expresní přepravy kusových zásilek po celé ČR a SR, který Vám doručí vše na Vaší adresu.

 

V okruhu 50 km (Jihomoravský kraj) dovážíme zboží osobně v odpoledních hodinách po tel. dohodě. Je možné dohodnout i případnou montáž. Vzdálenost dodání se může prodlužovat s velikostí objednávky a případně po telefonické dohodě.

V období prázdninových dovolených a konce roku může dojít k prodloužení dodací lhůty. Při zdržení nad 48h bude každý zákazník včas informován.

Pro stálé partnery, hotely a penziony vypracujeme individuální nabídku.

Před objednávkou můžete nezávisle zjistit celkovou cenu, po zaslání seznamu požadovaných výrobků a místa doručení na e-mail obchod@extra-nabytek.cz, zašleme konečnou cenu za kompletní dodání na Vaší adresu. 

Nevíte si rady? Kontaktujte nás ?

1.) Způsob a místo dodání zboží je určeno kupujícím v objednávce.

Provozovatel splní povinnost dodat zboží jeho odesláním v případě, že mělo být zasláno dopravcem kupujícímu.

2.) Doprava je zajištěna  expresní přepravou zásilek.

3.) Kupujícímu jsou účtovány náklady v závislosti na jím zvoleném způsobu dodání zboží.

A to dle aktuálního ceníku uvedeného na stránkách internetového obchodu.

Tato cena je již v objednávce zahrnuta dle volby kupujícího při objednávání  zboží. Pokud cena v objednávce zahrnuta není nebo je kupujícím zvolena chybně, stanoví ji provozovatel nejvýhodněji dle charakteru zvoleného zboží sám při odeslání zboží.

4.) Konkrétní dodací lhůty jsou uvedeny u každého výrobku.

Vzhledem k šíři nabízeného sortimentu nelze garantovat náhlé vyprodání skladových zásob a s tím spojené případné prodloužení publikované dodací lhůty. V takovém případě je zákazník kontaktován do 24 h a sdělíme Vám aktuální dodací termín jednotlivých položek dle momentálního stavu skladu.

5.) Objednané zboží je dodávané prostřednictvím  dopravce do 48h od expedice.

Zboží bude provozovatelem zabaleno do kartonových obalů, které se vyznačují výbornou ochranou výrobku. Dále do bublinkové fólie, která se vyznačuje výbornou ochranou povrchu výrobku a do strečové folie odolné proti vlhkosti.

6.) Kupující je povinen prohlédnout zboží bez zbytečného odkladu po jeho převzetí.

To znamená, dodané zboží zkontrolovat za přítomnosti řidiče a v případě mechanického poškození výrobku zaznamenat tento stav do přepravního listu, popř. zboží odmítnout.

7.) Výše dopravného činí:

  1. a) u zásilek do 1 000,- Kč, je dopravné 249,- Kč
  2. b) u zásilek od 1 001,- Kč do 3 000,- Kč, je dopravné 349,- Kč
  3. c) u zásilek od 3 001,- Kč do 5 000,- Kč, je dopravné 399,- Kč
  4. d) u zásilek s hodnotou nad 5 000,- Kč, je DOPRAVA PO ČR ZDARMA.

Veškeré uvedené ceny jsou včetně DPH.

  1. d) Zákazníkům ze SR zašleme cenu dopravy a kompletní cenu za objednávku mailem. Tímto prosíme o případné zaslání seznamu položek s počtem kusů a město doručení. Doprava do SR je asi o dva dny delší.

U každého dodání vyžadujeme po dopravci SMS avizaci doručení pro usnadnění předání zboží příjemci. Je to součástí standartní dopravy.

8.) Rozšířená nabídka druhu dopravy:

  1. A) zvláštní dodací lhůta 'TOP-PRIVAT' - večerní doručení v rozmezí 16.00-20.00 hodin (400,-) při nákupu nad 5000,-  Při nákupu do 5000,- se sazba dopravy připočte. Požadavek na tuto službu dopište do poznámek na konci objednávky. Po kontrole adresy připočteme částku k objednávce.
  2. B) 'TOP - COMFORT' doručení zásilky včetně výnosu do patra, předpokladem je aktivní asistence příjemce (750,-)
  3. POZOR - rozšířená nabídka pouze ve městě se střediskem TopTrans => Seznam středisek

9.) Řidič jezdí sám bez závozníka

Není proto povinen stěhovat zboží ani jej sestavovat či jinak uvádět do provozu. V případě, že objedná zákazník zboží s vyšší hmotností nebo větší množství  položek, prosíme zákazníky o jejich vstřícnost a o zajištění pomoci při vykládání zboží.