Proč postele a nábytek z masivu? Tady je 5 důvodů

Nábytek z masivu, v dnešní době vyráběný za pomoci vyspělých technologií, neztratil nic na svém originálním vzhledu. A k němu získal další praktické a funkční vlastnosti. Které to jsou?

Nábytek z masivu vydrží dlouhá léta

Při použití kvalitních materiálů se nábytek z masivu vyznačuje dlouhou životností – budete se z něj těšit dlouhá léta. Je důležité před nákupem rozlišovat nábytek od různých výrobců. Na první pohled se může vše zdát podobné, ale každá získaná informace na vybraný nábytek zvyšuje nebo snižuje jeho využití a výhody.

Před nákupem nábytku si zjistěte jeho opravdovou dostupnost, tloušťku materiálu a povrchovou úpravu,. Velice důležitá je stabilita a celkové provedení. Pro postele i pro komody. Kovové úchytky a plynové panty s pístem vydrží mnohem víc než plastové. Na skříni se zásuvkami doporučujeme pouze kovové výsuvy a v součastné době ložiskové provedení s vlastním tlumením a dotahem do zavřené polohy.

postel

Nejen postele z masivu jsou z precizního materiálu

Masiv používaný na výrobu nábytku je dlouhodobě připravován před započetím výroby. Tyto přípravy jsou nutné pro dokonalé obrábění a broušení povrchů. Nábytek z masivu se vyznačuje svým vzhledem, ale i příjemným dotykem na precizně zaoblené hrany s hedvábným povrchem na velkých plochách jednotlivých dílů. Na takto opracované díly se ve výrobě nanášejí jednotlivé vrstvy vyzkoušených laků, které jsou odolné a nezávadné. Nemusíte se proto bát chemie plné jedů.

Různě sestavený nábytek můžete využít do mnoha prostorů a dle možnosti provedení zvolit správné použití skříní, komod a prádelníků. Kompletní ložnice z masivu, dětský pokoj nebo pracovna zajistí příjemné užívání a při správném uspořádání i rychlý přístup k uloženým věcem.

Proč volit nábytek a postele z masivu?

  1. Má originální vzhled
  2. Vydrží vám opravdu dlouho
  3. Má precizně zaoblené hrany a hladký povrch
  4. Laky, co používáme, jsou osvědčené a nezávadné
  5. Masivní nábytek je variabilní a hodí se do všech pokojů a místností

komoda